Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)French (Fr)CatalanItalian - Italy
 • recepcion.noche1Recepción Kasbah Riad Bouchedor
 • suiteSuite
 • terrassa-bo-copia
 • terraza.arriba.dia
 • tumbonas.piscina.dia
 • desayuno2
 • piscina_noche1
 • piscina.noche3
 • detalle.farolillos.vela
 • detalle.hab
 • fontina.recepcion1
 • hab.familar1
 • hab.triple2
 • haima.arriba
 • haima.entrada
 • recepcio_2
recepcion.noche11 suite2 terrassa-bo-copia3 terraza.arriba.dia4 tumbonas.piscina.dia5 desayuno26 piscina_noche17 piscina.noche38 detalle.farolillos.vela9 detalle.hab10 fontina.recepcion111 hab.familar112 hab.triple213 haima.arriba14 haima.entrada15 recepcio_216
Free HTML Photo Gallery by WOWSlider.com v2.4

Assegurançes

Assegurança mèdica
Encara que es troba molt pròxim a Espanya, el Marroc no forma part d'Europa i això és una cosa a tenir en compte en el moment de planejar un viatge allà, perquè el menor problema mèdic podria convertir-se en un autèntic mal de cap.
El sistema nacional sanitari del Marroc deixa bastant que desitjar, pel que el més sensat en el cas d'emmalaltir seria anar a un hospital privat per rebre l'atenció necessària. El preu dels hospitals privats sol ser bastant elevat, pel que és recomanable contractar una assegurança mèdica per evitar possibles problemes durant el viatge.
 
Comprova totes les assegurances
Potser tingueu una assegurança mèdica de viatge sense saber-ho, ja que en algunes ocasions les assegurances de cotxe i de la llar ofereixen cobertura mèdica fora d'Espanya.
Abans de contractar l'assegurança de viatges reviseu també les clàusules del contracte de la targeta de crèdit ja que, en moltes ocasions, ofereixen un petit segur en pagar el vol amb elles.
 
Contracta la teva assegurança mèdica de viatge
Si després de comprovar que no disposeu de cap assegurança per a viatges heu decidit contractar un, recomanem que consulteu les tarifes de Columbus Direct, es tracta d'una assegurança que ofereix importants cobertures al millor preu. És possible contractar l'assegurança en línia d'una manera molt senzilla.
Encara que es troba molt pròxim a Espanya, el Marroc no forma part d'Europa i això és una cosa a tenir en compte en el moment de planejar un viatge allà.
 

Llegiu-ne més...

Dies festius

Encara que algunes de les festivitats no tinguin dates exactes, sempre resulta interessant conèixer quins són els dies de celebració més importants d'un lloc abans de conèixer-lo.
- Any cristià: 1 de gener.
- Manifest de la Independència: 11 de gener. El 1944 es va presentar el "Manifest de la Independència" exigint el reconeixement de la Independència del Marroc.
- Dia del treball: 1 de maig.
- Aniversari del Profeta (Aid Al Mawaoulid): Commemoració del naixement del Profeta Mahoma.
- Festa del Tron: 30 de juliol. Festa en record de la coronació del Rei Mohammed VI.
- Festa de la Lleialtat (Oued Eddahab): 14 d'agost. Commemoració de l'ocupació de Rio d'Or
- Dia de la Revolució del Rei i del Poble: 20 d'agost. Festa en record de la Revolució del Marroc en la qual Mohammed V i el seu poble es van unir en la lluita per la independència.
- Ramadà: Novè mes del calendari musulmà (correspon als mesos d'agost o setembre). Durant 30 dies es manté el dejuni fins a la posta del sol.
- Aniversari de la Marxa Verda: 6 de novembre. La Marxa Verda va ser l'estratègia iniciada pel Marroc el 6 de novembre de 1975 per tractar d'ocupar el Sàhara Espanyol.
- Dia de la Independència: 18 de novembre. Encara que la Independència del Marroc es va aconseguir el 2 de març de 1956, el Rei Mohammed V no la va proclamar fins al 18 de novembre d'aquest mateix any.
- Final del Ramadà (Aïd-al-Fitr): Finalització del mes de dejuni conegut com Ramadà.
- Festa del Xai (Aid Al Adha): Data variable. Commemoració del sacrifici d'Abraham en obediència a Déu. Es tracta d'una de les festes més importants del calendari musulmà, en què les famílies es reuneixen per gaudir del xai sacrificat.
- Any nou musulmà (Fatih Mouharram): Data variable.
Encara que algunes de les festivitats no tinguin dates exactes, sempre resulta interessant conèixer quins són els dies de celebració més importants d'un lloc abans de conèixer-lo.

Llegiu-ne més...

Moneda

La moneda oficial del Marroc és el dirham marroquí (dh). El símbol és MAD (Moroccan Dirham). El plural de dirham és darahim, encara dirhams està comunament acceptat.
Cada dirham pot dividir en 100 santimat.
Bitllets i monedes
A Marràqueix trobareu bitllets de 20, 50, 100, 200 dirhams. Les monedes en circulació són d'1, 5, 10 i 20 santimat i de 0,5, 1, 2, 5 i 10 dirhams. Les monedes d'1 santim actualment ja no s'encunyen.
 
Caixers automàtics i bancs
Trobareu bancs i caixers automàtics a 7,5 km de Riad
 
Com pagar?
La millor manera d'estalviar comissions és pagar amb targeta de crèdit quan sigui possible. En pagar amb targeta el tipus de canvi és el del moment actual i la comissió màxima, depenent de l'entitat emissora de la targeta, sol ser l'1%.
 
On canviar diners?
Encara que no tindreu problemes per pagar amb euros o amb dòlars, els venedors sempre faran el canvi molt favorable per a ells. En els establiments on no es pugui pagar amb targeta el millor és pagar en dirhams.
Si necessiteu diners de manera urgent també podreu fer el canvi a l'aeroport o als hotels, però el tipus de canvi no és molt favorable.
A causa del turisme, hi ha llocs com els riads on l'Euro s'ha convertit en la moneda oficial.
Tipus de canvi
El canvi és aproximadament 11 dirhams un euro.
propines
El normal és deixar entre un 10 i un 15% de propina als restaurants. En els taxis, si el taxista ha posat el taxímetre i complert la legalitat, tampoc està de més deixar un 10% com propina.
el regateig
Com en tots els països àrabs, el regateig forma part de la cultura dels habitants de Marràqueix. A excepció en els restaurants, haureu regatejar (vulgueu o no) en cada botiga i lloc de la ciutat, especialment en el Zoco.
La moneda oficial del Marroc és el dirham marroquí (dh). El símbol és MAD (Morrocan dirham). El plural de dirham és darahim, encara el dirhams està comunament acceptat. 
 

Llegiu-ne més...

Idiomes

L'idioma oficial del Marroc és l'àrab però, per la seva passat francès i espanyol, aquestes dues llengües són àmpliament parlades, especialment la primera. El francès és l'idioma en què s'imparteix l'ensenyament superior.
A causa del turisme ia les necessitats de negoci, si parleu francès, anglès o espanyol no tindreu problemes per comunicar-vos amb gran part de la població de Marràqueix. Allà on estigueu trobareu algú que "chapurree" alguna cosa en espanyol.
 
Expressions útils en àrab
Encara que, com diem, no necessitareu posar molt èmfasi en aprendre el seu idioma, sempre està bé conèixer el bàsic per quedar bé. Us deixem aquest enllaç per poder aprendre algunes paraules en Àrab - Àrab per viatgers, també us deixem aquest enllaç a un document en PDF en el qual teniu paraules en berber
L' idioma oficial del Marroc és l'àrab però, per el seu passat francès i espanyol, aquestes dues llengües són àmpliament parlades, especialment la primera. El francès és l' idioma en què s'imparteix l'ensenyament superior.

Llegiu-ne més...

Documentació necessària

Es pot dir que el Marroc és un país amb les fronteres molt obertes. La major part dels visitants no necessitarà obtenir cap visat per visitar el país.
 
Ciutadans espanyols
Els nacionals espanyols poden entrar al Marroc sense necessitat de visat. Només necessitaran un passaport que tingui vigència per al total de l'estada.
 
Altres països que no requereixen visat
Igual que els ciutadans espanyols, els nacionals dels següents països poden entrar al Marroc sense necessitat d'obtenir un visat:
 
Alemanya, Andorra, Aràbia Saudita, Algèria, Argentina, Austràlia, Àustria, Bahrain, Bèlgica, Brasil, Bulgària, Canadà, Xile, Xipre, Congo, Corea del sud, Costa d'Ivori, Croàcia, Dinamarca, Emirats Àrabs Units, Eslovàquia, Eslovènia , Estats Units, Estònia, Filipines, Finlàndia, França, Grècia, Hong Kong, Hongria, Indonèsia, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Japó, Kuwait, Letònia, Líbia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Mali, Malta, Mèxic, Mònaco, Nigèria , Nova Guinea, Noruega, Nova Zelanda, Oman, Països Baixos, Perú, Polònia, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Regne Unit, República Txeca, Romania, Senegal, Singapur, Suècia, Suïssa, Tunísia, Turquia i Veneçuela.
 
Altres països
La millor opció per als ciutadans d'altres països és preguntar a l'ambaixada del Marroc del seu país. També podran trobar la informació al web del Ministeri d'Afers Exteriors del Marroc:
 
Web del Ministeri d'Afers Exteriors
Es pot dir que el Marroc és un país amb les fronteres molt obertes. La major part dels visitants no necessitarà obtenir cap visat per visitar el país.
 

Llegiu-ne més...